Loading

Despre noi

Cine suntem

Ce facem

La AlphaGreen, misiunea noastră este de a încuraja implementarea solutiilor ecologice în cât mai multe locuri, în cât mai multe țări de pe Pământ.

ecological solutions
alternative-energy

Lucrăm în principal în Europa, America și Orientul Mijlociu, cu convingerea că, indiferent de problema mediului sau de dezastru, echipa AlphaGreen va găsi cu siguranță cea mai bună soluție.

eclogical solutions

Echipa De Conducere

Lino

Nicolò Giua

Co-Fondator & Administrator
A lucrat timp de 30 de ani în Poliție, angajat în lupta împotriva crimei organizate, apoi a trecut la președinția Consiliului de Miniștri italian. Nicolò a dezvoltat o amplă expertiză în securitatea industrială, precum și în sistemele alternative de generare a energiei. Se relaxează în compania numeroșilor săi prieteni și rude în iubita lui Sardinia. Adoră plimbările lungi în natură, în special în apropierea mării.
Marcello

Pasquale Torchia

Co-Fondator
A făcut parte din Poliție timp de 40 de ani, deținând funcții importante în țara sa. S-a ocupat de gestionarea proiectelor Biroului Comunitar pe relația cu agențiile comunitare Europol, Schengen, Frontex, precum și la nivel mondial, pe relația cu Interpol. Este specializat în sistemele de protecție a zonelor critice, atât în aplicațiile legate de mediu cât și în cele legate de problemele specifice ale agențiilor de aplicare a legii. Pasquale demonstrează în fiecare zi că munca grea poate fi foarte distractivă și că succesul este realizabil cu o echipa talentată, aliniată și unită. Când nu lucrează îl găsiți în compania câinilor săi.
Maria

Maria Miruna Trufin

Strategie & Comunicare
Ea stabilește pașii pentru dezvoltarea operațiunilor firmei. Maria crede că fiecare problemă are o soluție. Trebuie doar să fi suficient de creativ pentru a o găsi. Timp de 20 de ani, ea s-a concentrat asupra creșterii și dezvoltării afacerilor, proiectând strategii de business, dezvoltare și poziționare de brand pentru bunuri de larg consum, precum și pentru servicii. Maria are o licență în management de la Academia de Studii Economice din București (România). Dincolo de a fi un strateg talentat și un excelent comunicator, ea are o pasiune pentru navigația cu vele.
Shopping Basket