Loading

nanostraturi

Soluții ecologice oferite de către AlphaGreen

Folosiți-le să creați noi suprafețe inteligente și noi produse!

Acoperiri fotocatalitice

Garantează performanță crescută în aer liber în timp ce în interior funcționează cu lumină vizibilă. Sunt bazate pe dioxid de titan pentru aplicații de suprafață pe diferite tipuri de suport. Tratamentul se întărește în câteva momente, facilitând integrarea lui în orice proces de producție.

Acoperiri cu siliciu

Acoperire anti-corozivă ultra-subțire pentru a crea suprafețe cu aderență scăzută și ușor de curățat. Un nano-strat de siliciu (SiO2) creează o barieră ultra-subțire, care izolează substratul din mediul înconjurător, protejându-l de agenții de oxidare care inițiază procesul de oxidare / coroziune.

Acoperiri hidrofobe

Proiectate pentru a proteja suprafețele din lemn și textile de lichide și pete și pentru a asigura transparența sticlei și a materialelor plastice. Diferite formule în funcție de substratul de tratat, pentru a garanta cea mai bună performanță și durabilitate pentru fiecare sector de aplicare.

APlicații

Ușor de aplicat într-o varietate de moduri – spray, pensula sau rulou – nano-acoperirile s-au dovedit a fi soluția perfectă în multe industrii.

Pe lângă paleta largă de aplicații pe durata de viață a oricărui produs sau suprafață, nano-acoperirile pot fi ușor integrate în procesul de producție a sticlei, a ceramicii, a modulelor fotovoltaice, a oglinzilor termo-solare, a metalului sau a textilelor, pentru a îmbunătăți caracteristicile produsului final.

Shopping Basket