Loading

tehnologii pentru securitate

Soluții ecologice oferite de Alphagreen

Folosiți-le să păstrați orașele în siguranță!

Safe City

Asigurați-vă orașele prin tehnologii care vă permit să monitorizați și să controlați toate sistemele vitale ale unui oraș dintr-o singură cameră. De la conductele de apă până la cablurile electrice și prevenirea incendiilor, de la semafoare la sistemul CCTV.

Securitate transport

Tehnologie de ultimă oră care vă permite să vă asigurați rețelele metropolitane și sistemele lor de management printr-un set de senzori putând monitoriza totul - cu ușurință și cu eficiență ridicată - dintr-o cameră de operare.

Securitate cibernetică

Sisteme personalizate gata de utilizare pentru a vă menține rețelele și datele în siguranță. Băncile, instituțiile financiare sau platformele de comerț electronic, toate se bazează pe sisteme de securitate cibernetică.

Protecția infrastructurii critice

Suntem pregătiți să vă susținem demersurile oferindu-vă studii și proiecte de implementare a măsurilor de protecție necesare pentru a vă proteja infrastructura critică a țării, de la centrale electrice până la zone de stocare a materialelor vitale și așa mai departe.

Soluții inteligente pentru mega-evenimente

Dacă planificați un mega eveniment, fie sport, fie muzică, știm că una dintre preocupările dumneavoastra principale este siguranța. Vă putem ajuta cu soluții inteligente pentru mega-evenimente, oferindu-vă echipamente complete de monitorizare.

Shopping Basket